sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

Kokeilussa Kesäkullerot

Tuo meidän allaspenkki on hiukan sellainen murheenkryyni, sen viiruhelpiepisodin jälkeen siihen on istutettu kasvi jos toinenkin ja edelleen se hakee muotoaan. Nimittäin muurinvierelle istutetut heinät eivät oikein ottaneet tuulta purjeisiin ja ne nyhdettiin siitä pois. Nyt on tyhjä penkki siinä kohtaa ja mietinnässä seuraava kasvikokelas.




Myös kallionauhusten ja jättipoimulehtien välissä on ollut surullisen näköinen väli, purppurakeijunkukat ottavat kasvuun näköjään vauhtia pitkän kaavan mukaan ja ovat vielä kääpiökasvien asteella.






Lähdettiin sitten Miehen kanssa katselemaan mitä kivaa Flörissä olisi ja siellä silmiin ja myös sitten käsiin tarttui kesäkullero, hauskan värinen hujoppi kukka.




On kuullema sopiva vesiaiheen äärelle, joten sinne se sitten istutettiin. Tuo oranssiin taittava keltainen on kyllä hauska väripilkku tuossa lammen reunalla.




Jospa tämä jaksaisi tuuhentua ja jatkaa eloa tässä penkissä, olisi väriensäkin puolesta kovin soppeli asukki kallionauhusten, suikeroalpien, päivänliljojen, jättipoimulehtien ja kurjenmiekkojen seuraan.




Riemastuttavan kesäistä alkavaa viikkoa itsekullekin!

6 kommenttia:

  1. Meillä ei kesäkullero vielä kuki. Toivottavasti vielä kukkii. On kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis on juu, ja ostettiin kukkivana joten nähtäväksi jää miten kukinta jatkuu tänä- ja ensivuonna 😊

      Poista
  2. Minulla on vain harvoja kirkkaankeltaisia kukkia ja kullero on niistä yksi. Ihania palleroita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on noiden keltaisten kukkien määrä lisääntynyt viimeisen vuoden aikana hurjasti, kun laitettiin kallionauhusta ja nyt tuota kulleroa. Semmoinen ihan keltainen ei ole lempiväri mutta nämä molemmat ovat sellaisia täyteläisen värisiä ja taittavat hiukan oranssiin. Ja perhoset tykkää <3

      Poista