sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Miten onnistuinkin unohtamaan blogin 1-v synttärit?

5.10. 2018 tuli tasan vuosi siitä kun päästin ensimmäisen bloggauksen julkisuuteen. Kovin oli jännittävä ja jopa hiukan kauhistuttava se hetki, ja muutaman tovin mietin että olenkohan ihan vialla päästäni. 
Ehkä olin, ehkä en, mutta tälle tielle jäin...

Ja jotenkin on niin minua että onnistuin unohtamaan koko merkkipäivän. Onneksi kukaan ei loukkaantunut, vähiten bloggaaja itse :D
Onnea siis blogilleni 1v-synttäreiden johdosta, sattumoisin en juhlistanut merkkipäivää muuten kuin ottamalla kauniin kuvan kesähuoneesta aurinkoisena syyspäivänä. 12 kommenttia:

 1. Onnea yksivuotiaalle! Kiva kattaus ensimmäisessä kuvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, edelleen hiukan lapsenkengissä ollaan, mutta haitanneeko tuo 😉
   Ja kuvan huikeanvärinen kattaus on yksi lemppareistani, siksi se pääsi ekakuvaksi. Tokakuva on mun lempparihuoneesta, eli kesähuoneesta. Haikeana otin kuvan muistoksi, voi sitten talvella katsella kun ei siellä tarkene silloin oleskella.

   Poista
 2. Onnea synttäreiden johdosta! Ihanat kuvat jälleen. Minulla nuo 1-vuotias synttärit ovat vielä edessä. Totta puhut, että kynnys aloittaa oli korkea, mutta vielä ei ole kaduttanut. Hyödyllistä on myös saada jonnekin "säilöön" puutarhaprojekteja, istutettujen kasvien nimiä ja kuvia. Luulen sen helpottavan myöhemmin sekä itseä että ehkä jälkipolviakin. Onnitteluterveisin Päivi (Kottikärryn kääntöpiiri)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti onnitteluista, ja ihan samoja ajatuksia on bloggailusta kuin sinullakin. Kiva tapa säilöä muistoja 😊

   Poista
 3. Onnea 1v. Blogillesi hienosti on vuosi mennyt ja mukavia juttuja sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista, juttujen taso taitaa välillä olla hiukan kyseenalainen kun tuo oma huumorintaju on hiukan... no, oma :D
   Kiva kun olet jaksanut vierailla blogissa <3

   Poista
 4. Sydämelliset onnittelut sinulle & blogillesi ja monia vuosia lisää ♥

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea 1-vuotiaalle blogillesi. Kauniita ovat kuvasi ainakin.
  Minä aloitin vasta syyskesällä ja kyllä, ihan mukava on kirjoittaa ja laittaa kuvina ylös pikkuruisen pihani rakentelemisen vaiheita ja uusia suunnitelmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula. Samaan aikaan blogin kanssa aloitin valokuvaamisen opettelun, välillä tulee ihan hyviä kuvia ja välillä hyvinkin kyseenalaista jälkeä 😁
   Hyviä juttuhetkiä sinullekin, tämä on aika kiva harrastus, sanoisin.

   Poista
 6. Hei tulin ensi visiitille. Löysin sattumalta blogisi. Selailin jonkinverran myös vanhempia postauksia ja pidin siitä joten liityin lukijaksi. Minulla on myös puutarha blogi mutta talvella kun puutarha hiljenee niin postaan käsitöistä, sisustuksesta ja leipomisesta. Käy kurkkaamassa minunkin blogiani jos vaikka kiinnostaisi jatkossakin .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Nila, kiva kun tulit vierailulle ja tervetuloa lukijaksi! Mukavaa jos jutut jaksavat kiinnostaa muitakin kuin kirjoittajaa :)
   Lähdenkin tästä heti vastavierailulle ;)

   Poista