sunnuntai 17. maaliskuuta 2024

 

Unelmat todeksi

Tämä täti on kuulkaa ihan uuden edessä. Villiviinin viemää siirtyi taannoin pitkälle tauolle sillä elämä haeskeli uomiaan eikä ollut oikein kirjoitteluinspiraatiota taikka edes mitään mistä olisi kirjoitellut. Nyt elämä aukeaa edessä ihan uudennäköisenä ja sen vuoksi (ja kunniaksi) aloittelen ihan uutta tarinaa elämästä Punaisen torpan tiluksilla.

Elikkäs: muutama vuosi sitten aloin varovaisesti haaveilla kesämökistä, sillä vaikka kerrostaloelämä onkin ihmeekseni talviaikaan oikein mukiinmenevää on aika keväästä syksyyn ihan piinaa ilman omaa tupaa ja pihamaata. Vuosi sitten keväällä sitten rohkaistuin tutkimaan mökkitarjontaa ja unelma toteutui kesän aikana.

Eli kaupat tehtiin heinäkuussa 2023, ja punainen tupa ja pihamaa (ja talli ja sauna ja lähes hehtaari maata) saivat uudet innokkaat puuhastelijat! Loppukesä ja syksy kuluivat tutustumisen merkeissä, nyt keväällä on sitten aika aloittaa puuhastelut torpassa ja tiluksilla!


Luvassa siis tarinoita punaiselta tuvalta ja sen pihamaalta. Ihan itseäkin jännittää millainen matka onkaan luvassa tämän ihanuuden kanssa ❤️

1 kommentti:

  1. Onpas ihanan näköistä kalliota tuossa kuvan etualalla. Onnea mökin hankinnasta ja sitä myötä uudesta puutarhasta! Innolla odotetaan, minkälaista puuhaa siellä alkaa tapahtumaan.

    VastaaPoista