lauantai 20. lokakuuta 2018

Syksyn viimeisiä hetkiä kesähuoneessa

Kävin syysloman ja hyggekimpun rakentelun kunniaksi vielä kerran nauttimassa kesähuoneessa  suklaakakkua ja kahvia, viltti niskaan ja lämmitin päälle niin kahvin verran kyllä tarkeni. 



Alkaa kuitenkin olla aika pistää kesähuone talviteloille ja jättää oleilut siellä ensi kevääseen, sen verran koleaa oli siellä istuskelu lämmittimistä huolimatta.  

Taidan viritellä kesähuoneeseen jotain hauskaa valaistusta ja koristusta, sinne nimittäin näkee pihanpuolelta nykyisin hyvin kun Mies veljensä kanssa askarteli ikkunan uuteen korkeuteen eli matalammalle. Mukavampi on katsella kauniita esineitä kuin rötväläjiä nurkissa...

Ja kun huone pysyy siistinä ja kauniina niin voi sitten talvisydännä tulla fiilistelemään toppahaalarissa kaakaomukin kanssa talventaikaa.




Syyskirpeitä kahvihetkiä kaikille <3


8 kommenttia:

  1. Minäkin sain kasvihuoneen juuri siistityksi ja toivon, että edes muutaman kahvikupposen siellä voi käydä vielä nauttimassa.
    Kuulaita syyspäiviä ja kahvihetkiä myös sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa vielä muutama aurinkoinen päivä saataisiin niin lämpötilat nousisivat kahvittelun sallimiin lukemiin. Pidetään peukkuja 😊

      Poista
  2. Ihana tunnelma! Istuisin tuolla varmasti pitkään. Mun silmä iski heti ihanaan kuppiin. Vautsi! Mistä se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunnelma on kohdillaan juu, mutta kun nenä jäätyy 😄
      Kupin historiasta en osaa kertoa, kun se muutti Miehen mukana huushollin. Niitä on sopivasti kaks, vihreä ja sininen. Ovat semmoista erikoistilannekuppeja, useinmiten niistä nautiskellaan kuumaa chilikaakaota lenkin jälkeen takkatulen ääressä.

      Poista
  3. Todella kaunista ja tunnelmallista! Tuolla istuu varmasti mielellään. Iloa viikkoosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiiu, kyllähän tuolla on tullut vietettyä tunti jos toinenkin :)
      Ihanaa viikkoa sinullekin!

      Poista
  4. Kumpa minullakin olisi kesähuone mitä laittaa talvikuntoon . Kerrassaan ihana muki sinulla ja aina kaveri juomasta samasta mukista .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä tuo pysyy kivannäköisenä tuonne marraskuulle saakka, sen jälkeen kaikkea ylimääräistä säilötään sinne ”silmiltä piiloon” ... ja keväällä sitten raivataan taas oleskelukuntoon.
      Tuo pupu hörppi just äsken mun kanssa samasta kupista chilikaakaota, maittoi sateisen koirametsäilyn jälkeen kummallekin :D

      Poista