lauantai 23. joulukuuta 2017

Joulukorttipaja

Tänä vuonna joulunalusaika on ollut aika kiireinen, jotenkin tuntuu että aika vain on livennyt käsistä ilman että mitään olisi saanut aikaiseksi. Olen myös ollut aika väsynyt, töissä on ollut uusia kuvioita opittavana ja se on vienyt mehuja aikalailla. Kotona olen sitten illalla keskittynyt lähinnä siihen että pysyn hereillä nukkumaanmenoon asti. Joulusiivouskin on hoidettu siten että pannaan valot pois ja kynttilät palamaan.
Pyrimme pitämään joulukorttiperinnettä yllä, vaikka tänä vuonna päätimmekin laittaa joulukortit vain lähimmille ihmisille. Olemme viime vuosina tehneet joulukortit itse ja korttipaja on pyörinyt täydellä höyryllä useamman päivän ajan. Nyt aloitin korttien tekemisen poikkeuksellisen aikaisin, nimittäin marraskuussa kaivoin kaapin kätköistä vuosikausia käyttämättömänä olleet neulahuovutusvälineet ja aloin neulaamaan huopasydämiä. Kovin oli hauskaa ja terapeuttista puuhaa se neulalla tökkiminen, ja lopputulos kovin lämminhenkinen työvaiheen brutaaliudesta huolimatta.
Idean näihin kortteihin saatiin kuinkas muutenkaan kuin pinterestistä. Tällä kertaa kortit valmistuivat hyvissä ajoin ja ne lähetettiin myös ajoissa saajilleen. Toivottavasti ovat kaikki jo perillä...
Nyt on hyvä aika alkaa rauhoittumaan Jouluun, lähdenkin tästä koristelemaan kuusta ja illalla menemme laulamaan vielä kauneimpia joululauluja.
Glögintuoksuista ja piparinmakuista aatonaattoa teille kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti