sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Jouluista koristusta

Kävin ratsastamassa tänään aamupäivällä, eilinen lumi oli muisto vain ja vettä tuli tasaisen tihkuvaan tahtiin. Väistämättä mieleen tuli ajatus että nyt olisi kiva asustella jossain Kanarian auringon alla tai Lapin pakkassäässä...
Joulumieli on siis haettava muualta kuin saappaan alla narskuvasta pakkaslumesta. Laitoimme eilen ensimmäiset joulukoristeet esille joululaulujen soidessa. Kieltämättä siinä illan hämyssä, takkatulen räiskyessä ei sen joulumielen tavoittaminen kovin vaikeaa ollut.
Olohuoneessa on television yläpuolella hylly johon olen edellisvuosina tehnyt kovin runsaan koristelun. Semmoisen amerikkalaistyylisen jossa on kimallusta ja välkettä ja runsautta. Tänä vuonna ajattelin pitäytyä hiukan hillitymmässä versiossa. Yhteen Mariskooliin oli kuitenkin pakko laittaa blinblingiä, se on vissiinkin se piste iin päällä.
Voi olla että kuusta koristellessa tämäkin hylly saa vielä lisäkoristusta... Nyt se kuitenkin on hyvä näin.
Telkkarin vieressä on ollut Pentikin poron paikka aikaisempinakin jouluina, nyt laitoin lisäksi nuo mustat kimalletötteröt taustalle. En ole ihan varma onko tuo hyvä kombinaatio vai ei, mutta Mies kyllä tykkäsi. Olkoot nyt toistaiseksi noin, saahan ne siirrettyä jos siltä tuntuu.
Keittiön pöydällä olevasta asetelmasta otin kynttilän pois ja laitoin palloille kaveriksi havunoksia ja soodakoristeita. Pienellä muutoksella (ja pienellä kustannuksella) siitä tuli heti erinäköinen.
Nämä tonttuveljekset ovat ehkä kaikkein suloisimmat tontut ikinä <3
Sieltä ne hyllyn päältä tarkkailevat talon touhuja ja taatusti yömyöhällä kiiruhtavat raportoimaan Joulupukille mitä väki on päivän mittaan puuhastellut.
Kaivettiin olkipukitkin jo esille, tässä ne tekevät tuttavuutta perheen karvakorvien kanssa :)

Dana-cockeri on jo ennestään tuttu pukkien kanssa, mutta Severille (tuo karvaisempi versio, shapendoespoika) ne ovat ihan ventovieraita. Hyvin tulivat juttuun, ovat viettäneet nyt sitten sopuisaa rinnakkaiseloa olohuoneessa.
Kohta sytytetään ensimmäinen adventtikynttilä. Tunnelmallista ensimmäistä adventtia kaikille!

2 kommenttia:

 1. Voi miten ihana blogi täältä löytyi!
  Niin kauniita kuvia!❤️
  Jäinkin heti lukijaksi!😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas lämmitti mieltä ❤️
   Kiva saada uusi lukija joukkoon pieneen 😄

   Poista