sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Kevät saapui terassille

Tänään saapui kevät! Senpäiväinen lorina vain kävi kun vesi valui rännejä pitkin. Aurinko möllötteli siniseltä taivaalta ja lämmitti terassiakin niin mukavasti että päätin laittaa sen nyt kerralla kevätkuntoon.
Terassille tuppaa talven aikana kertymään kaikenlaista tavaraa, sellaista tarpeellista mutta ei juuri nyt tarvittavaa. Kuten kylmälaukku, kompura, muutama laudanpätkä jne. Tänään tavarat saivat kyytiä, ne kiikutettiin oikeille paikoilleen ja tilalle tuotiin kevään kukkasia ja pääsiäiskoristuksia.
Löysin läheiseltä Tokmannilta keltaisia hyasintteja, toivottavasti aukeavat pian sillä ne ovat aivan ihastuttavan värisiä. Sellaisia hiukan haaleankeltaisia. 


Tetenarsissit ovat nupullaan, muutama nuppu juuri ja juuri vilkauttaa keltaista. Laitoin osan niistä viimesyksynä kerättyjen talventörröttäjien seuraksi.
Osan laitoin purkkeihin ikkunalle ottamaan aurinkoa.
Tulppaanit alkoivat venyä sisällä ihan mahdottoman pitkiksi, siispä pätkäisin ne ja laitoin lasipurkkiin. Jätän ne terassille yöksikin, jaksavat kukkia pidempään kun ovat siellä viileässä.
Mies taivutteli risuista ihanan pesän. Meinasi että pitäisi hiukan saksilla siistiä. No ei todellakaan pidä sanoin minä, tungin pesän täyteen munia ja kiikutin sen äkkiä turvaan.
Iltapäiväkaffella vielä julistin terassikauden avatuksi, kyllä täällä kelpaa istuskella tovi jos toinenkin <3.
Ihania kevätpäiviä kaikille!6 kommenttia:

 1. Oi miten ihanan näköistä! Mukavaa uutta viikkoa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, itsellekin tuli oikein aurinkoinen olo noiden kanssa puuhastellessa. Mukavaa viikkoa sinne myös :)

   Poista
 2. Kauniita tunnelmia! Meillä on vielä terassi talviteloilla. Odotan jo niin, että pääsisi terassille kaffettelemaan. Mukavaa pääsiäisen aikaa🌼

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terassin tunnelma tosiaan muuttui ketaheitolla varastotilasta ihanaksi olotilaksi, nyt on sitten vain niin kylmä ettei tarkene kuin vilkuilla sinne 😊
   Mutta pääsiäisenä ehkä tarkenee kun lupailivat aurinkoa ja muutamaa lämpöastetta tänne etelään.
   Leppoisaa pääsiäisen aikaa sinullekin 🌼

   Poista
 3. Ah, miten ihanalta näyttää! Sinulla on siellä vaikka ja mitä herkullisia juttuja! Ja jo se, että olet päässyt terassille puuhaileen, antaa uskoa, että kyllä se kevät tulee. Minulla on nimittäin terassi vielä talviteloilla, ja odotan tuota kevätfiilistä, kun saa sen terden laittaa valmiiksi kevääseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sunnuntaina tosiaan oli sellainen keväthuumaus ettei paremmalla väliä. Nyt sitten kaihomielellä oven läpi katselen että koskas pääsee viettämään aikaa tuolla.
   Jospa se pääsiäinen sitten toisi kevään ja terassikausi päästäisiin avaamaan oikein kunnolla teidänkin suunnalla :)

   Poista