lauantai 14. huhtikuuta 2018

Minä teille keväänmerkit näytän!

Kevääseen ovat heränneet muutkin kuin puutarhahörhöt. Kevätpörriäisen lisäksi on nähty leppäkerttu, kiuru, nokkosperhonen, sitruunaperhonen, kurkiaura, leskenlehtiä ja sinivuokko. Metsäkyyhkyt pulputtavat lähimetsässä ja tinttipariskunta siivoaa pönttöä uutta pesuetta varten kauhealla tohinalla.  

Perhoset ja pikkulinnut liikkuivat sen verran vauhdikkaasti ettei kamera ja kuvaaja ehtinyt
mukaan. Sensijaan karvanopat ovat helpompia kuvattavia joten tässä pari otosta niistä. Näiden kanssa  todettiin myös kuraojien ja -lätäköiden sulamisaste täydelliseksi <3


Minkälaisia keväänmerkkejä teillä on nähty?

ps. tämän postauksen kuvat ovat Miehen käsialaa leppistä ja kevätpörriäistä lukuunottamatta. Ne räpsin minä kännykkäkameralla puuhastelujen lomassa.


6 kommenttia:

 1. Ihania keväänmerkkejä. Siitä se taas alkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tällekin aamulle on jo käyty ulkoilemassa ja kuuntelemassa lintujen kevätkonsertti 😊

   Poista
 2. Varmoja merkkejä, mahtavaa! Täällä meillä on ärsyttävin kausi meneillään, puoli jäinen loska tien pinnoilla ja muu piha hankea täynnä. Viikon päästä ollaan varmasti jo paremmalla mallilla! Sillä välin ihastelen teidän muiden kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tulevan viikon lämpöasteet saa kevään etenemään teilläkin päin. Aurinkoisia kevätpäiviä sinne siis 🌞

   Poista
 3. Ihanan keväistä siellä jo on. Meillä lunta piisaa edelleen. Minäkin kirjoittelin juuri blogiin keväänmerkeistä, mutta ei näin keväisistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo pienet väripilkahdukset ovat niitä sykähdyttäviä merkkejä. Muuten on kyllä vielä aika yleisankean näköistä... mutta ei mene kauaa kun koivut alkavat puskemaan hiirenkorvia. Niistä varmaan riittää kuvattavaa sitten riesaksi asti :)

   Poista