sunnuntai 17. marraskuuta 2019

Hyggeä ja lempeitä tunnelmia

Blogi jatkaa eloaan hiljalleen, samoin bloggaaja. Syksyn pimeys ja tämä lounaisen maankolkan jatkuva sade on saanut syksyn tuntumaan tosi pitkältä. Tänään laitoin kynttilät jo iltapäivällä palamaan, niiden valon pehmeys luo sitä ihanaa lempeää hyggetunnelmaa.
Välillä olen miettinyt jo koko blogin sulkemista, alunperin se blogin kirjoittaminen lähti siitä puutarhasta ja sen parissa puuhastelun dokumentoinnista lähinnä omaksi mutta toki myös muidenkin iloksi. Matkan varrella mukaan on mahtunut paljon muutakin sisustuksesta retkeilyyn ja kirjoittaminen on ollut todella hauskaa. Samoin valokuvauksen opettelu.
Inspiraatio on ollut syksyn ajan aikatavalla hukassa ja olen antanut blogin olla ihan rauhassa, keräillä voimia. Elämässä on ollut myllerrystä, ei ole enää sitä puutarhaa mistä inspiroitua ja eloa on pitänyt asetella uusiin uomiin.

Toistaiseksi kuitenkin ajattelin jatkaa näin hiljaksiin, annetaan blogin olla elossa ja jos juttua tulee niin sitten kirjoitellaan.

Tai niinkuin tänään kävi että iskee se inspiraatio kameran kanssa ja sitten sitä saalista pitää jakaa kanssaihmisille :)
Sain tuon ihanan puisen leikkuulaudan maailman parhailta työkavereilta, tuparilahjassa oli myös kuoharipullo. Lasipurkissa on syksyllä keräämiäni hevoskastanjan siemeniä ja sen kuoharipullon korkki. Kiitos, maistui :)

Luulenpa että lähestyvä joulu ja huushollin muuttuminen joulumoodiin saa kameran räpsymään tiuhempaan ja jos näin käy niin tulen jakamaan niitä tuotoksia taas tänne blogiin. 
Lempeitä hyggehetkiä ihan jokaiselle, pitäkää huolta toisistanne ja itsestänne <3

8 kommenttia:

 1. Oi, ihanan tunnelmalliset kuvat! :) Blogiasi on kyllä ollut mukava lukea, joten toivottavasti jaksat jatkaa bloggaamista, kunhan taas tulee kirjoitusinspiraatio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, eikös ole hauskaa että parilla kynttilällä saa heti sen leppoisan tunnelman. Ja juu, eiköhän se kirjoitusinspiraatio löydy kun ei purista vaan antaa aikaa 😊

   Poista
 2. Sait otettua tunnelmalliset kuvat! Mukava olisi, jos blogisi jäisi luettavaksi ja kirjoittajan voi siinä tahdissa, kun tuntuu hyvältä. Kaikkea hyvää uusiin elämän vaiheisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi 💕 blogi saa jatkaa eloaan ja mennään fiiliksen mukaan😊 Mukavaa viikkoa sinne.

   Poista
 3. Pitää itse lepäillä ja antaa aikaa jos etenkin on ollut suuria myllerryksiä elämässä. Mutta niinkuin sanoit mukana olet kun on jotain annettavaa itselle muistiin ja meille. Kiitos sinulle tästä postauksesta. Kyllä kuohari hyvää on 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Nila, hyggeily ja semmoinen hissunkissun meininki on just nyt hyvä. Ja silloin tällöin lasillinen kuoharia 🥂. Näillä mennään 😊

   Poista
 4. Syksy on todellakin ollut sateinen. Paikka paikoin vetänyt mieltä alas. Joulu tuo uutta pilkettä. Ja vaikkei siellä pihassa ja puutarhassa hommia tehdä, voi maailma rakentua myös kotiin sisälle. Kukkien ja kasvien kauneutta voi olla kaikkialla!

  Mukavia hetkiä loppuvuoteen ja anna blogin todella uinahdella Ruususen unta aina välillä. Bloggaaminen muuttaa muotoaan kaiken muun ohella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Titta, nyt on villasukkakausi kuumimmillaan, kutimilla valmistuu sukka toisen perään ja se on ihan parasta tämän vuodenajan puuhastelua. Pysyy sormetkin lämpimänä :)

   Ja ihana joulunaika edessä, pikkuhiljaa siihenkin aletaan valmistautumaan. Ihanaa loppuvuotta sinullekin ja riemukasta joulunaikaa <3

   Poista