keskiviikko 27. marraskuuta 2019

Pikkuhiljaa koristellaan

Joulu tulla jolkuttaa ja sitä laitellaan pikkuhiljaa, joku kukkasin ja joku jouluisilla koristeilla. Itse en ole yleensä koskaan mitenkään aikaisin liikkeellä koristelujen kanssa mutta tänä vuonna ajattelin tempaista jo ennen kuun vaihdetta. Aloitin niinkin hurjasti kuin kolmen pallon asettelulla. Ei pääse rasittumaan eikä iske uupumus tällä vauhdilla :D




Meillä nimittäin se meille perinteinen koristeluaika menee ihan muillamailla vierahilla, tyttölapsosten kanssa nostetaan kytkintä ja lähdetään hakemaan luxeja ja d-vitamiinia hiukan lämpimämmästä ilmanalasta juuri ennen joulua. Jouluksi tullaan sentään jo kotiin takaisin.

Tästä syystä luodaan joulutunnelmaa sitten hyvissä ajoin meidän mökiin, ettei pääse mokoma vahingossa lipsahtamaan ohi :)




Täällä blogimaailmassa on moni ehtinyt jo ihmettelemään sitä, kuinka kuukauden kuluttua ollaan jo ohi kiivaimman jouluhässäkän. Lahjat on jaettu ja saatu ja joulurauhaa on vietetty jo monta päivää.

Turha kiirehtiä ajatuksissa sinne saakka, minä aion laittaa ihan fiiliksen mukaan pallon sinne ja toisen tänne ja rauhassa tutkailla että minne se tonttujoukko tänä vuonna asettuu. Enkä mieti joulunjälkeistä elämää pätkän vertaa.

Ruokavalmistelujenkin kanssa otan ihan rauhassa. Pakastin on niin pieni ettei sinne mahdu juurikaan mitään etukäteisvalmistelemaan, aikataulusta johtuen meillä nautitaan tänä jouluna ainakin osittain sellaista äitien tekemää ruokaa.




Sen verran on Nuoren Neidin kanssa jo etukäteispohdiskelua suoritettu että kuusen paikkaa on mitottu ja ihmetelty. Uusi olohuone antaa mahdollisuuksia muutamaankin eri vaihtoehtoon. Saa nähdä mihin päädytään, onneksi kuusta on helppo liikutella joten voi sitten ihan livenä testailla.

Koska kuusen hankinta jää viimetippaan (aatonaattoon) kysäisin vienosti Neidiltä että mitä jos ostaisin muovikuusen. Siitä asiasta ei enää meidän huushollissa keskustella. Ikinä. Koskaan. Sen verran paljonpuhuva oli mulkaisu jonka sain. Eli oikea kuusi hankitaan, oli mikä oli.




Pikkujouluista aikaa kaikelle kansalle, tip tap <3

8 kommenttia:

  1. Tunnelmallisia kuvia ja ihania koristeita, värisävyt miellyttivät minua! Sinulle haaste blogissani käy kurkaan jos jaksat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, nuo pallot löytyivät muutama vuosi sitten kun Adalmiinan helmestä, kovaasti puhuttelivat ja niin muutama lähti mukaan. Niissä on samaan aikaan rosoisuutta ja blingiä sopivasti sekaisin.
      Ja kiitti haasteasta, menen heti kurkistamaan mitä sieltä löytyy :)

      Poista
  2. Kauniita ja tunnelmallisia koristeita! Kyllä minäkin oikean kuusen puolesta äänestän. Mies ehdotti joku joulu sitten, että josko hankittaisiin muovikuusi, mutta ei ole asiaa sen koommin ottanut puheeksi :) Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Heidi, nämä taitavat olla ihan suosikkikoristeet :)
      Ei se kuusiasia meilläkään kestänyt kuin sen yhden lauseen verran :D
      Mukavaa loppuviikkoa sinnekin!

      Poista
  3. Tunnelmalliset, kauniit koristeet ja kauniisti kuvattu! Aito kuusi on kaunis, jos allergia tms. ei estä kuusen hankintaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivi, tuntuu pitkästä aikaa mukavalta tiirailla kameran etsimen läpi :)
      Aito kuusi on kyllä kaunis, ihan sama vaikka olisi hiukan vimpula ja asiaankuuluvasti johonkin suuntaan kallellaan. Semmoisella jatketaan siis :)

      Poista
  4. Onpa kiva asetelma! Aidon kuusen puolesta minäkin liputan. Mieluummin on vaikka ilman kuin turvautuu muovikuuseen. Samoin joulujuttuja ripotellaan pikku hiljaa paikoilleen. Ei ehdi kyllästyä, kun ei laita kaikkea kerralla esille. Mukavaa pikkujouluaikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Minna :)
      Kyllä se aito kuusi on aina aito kuusi. Joskus pitää vaan hiukan koittaa perinteiden kestävyyttä, tällä kertaa todettiin että ne pitävät!
      Riemukasta pikkujouluaikaa sinnekin!

      Poista