keskiviikko 9. kesäkuuta 2021

Kesäillan huumaa

Ihanaa kesäiltaa kaikkialle. Tänään illalla aivo otti pienen loman ihan työviikon keskellä kun jälkipolven kanssa pidettiin pieni peli-ilta. 


 


Pelissä mukana oli myös erinäinen määrä sääskiä elikkäs hyttysiä, suojautumiskeinot olivat eräillä sen mukaiset. Toisille riitti öttiäiskarkoite ja osa luotti siihen ettei maistu tarpeeksi hyvälle :)


Pelin virallisena valvojana toimi Severi, jonka mielestä peli oli ilmeisesti kovinkin tylsä ja tapahtumaköyhä. Huomattavasti mielenkiintoisemmaksi osottautui pihalta löytynyt maukas puruluu.
Pelikenttänä toimi aikanaan luumulaaksoksi ristitty pihapläntti. Laakso on ehkä hiukan väljä kuvaus tästä alueesta jonka koko on muutama metri sinne ja pari enemmän tänne. Mutta on siellä kuitenkin luumupuita joten ihan metsään ei nimitys ole mennyt.
Piti sitten muutama muukin kuva ottaa, kun eilisen sateen jälkeen luonto tuntuu villiintyneen sekä aidan sisä- että ulkopuolella. Taas saa hämmästellä että eletään vasta kesäkuun alkupuolta ja nyt on jo näin rehevää!!Pihalampi erottuu vielä kasvuston keskeltä, kiitos tämänkeväisen perennojen perkauksen. Aiemmin tuossa tummien Keijunkukkien tilalla kasvoi jäätävän kokoinen jättipoimulehti joka meinasi piilottaa koko lammen katseilta. Nyt saavat poimulehdet rehottaa muualla, menivät kuin kuumille kiville kun sosiaalisessa mediassa niitä laitettiin jakoon. Viime keväänä eräänä sateisena päivänä heilahti lapio kerran jos toisenkin (klik Täällä), sen puuhastelun tuloksena pihalla on nyt kertakaikkis ihana saareke sekalaista seurakuntaa. On omppua ja kirsikkaa, Japaninruusukvitteniä ja karviaista. Pensaita, kesäkukkia, angervoja ja rikkaruohoja. Kivipolku joka johtaa… ei mihinkään. Mutta joka päivä siinä pitää käydä kävelemässä, koska silloin on keskellä ihanuutta <3Riippukeinu on ihan parhaassa ilta-auringossa, syreenien katveessa. Sinne kelpaa pötkähtää tuoksuttelemaan kesää.
Ihania kesäpäiviä kaikille, nautitaan helteestä sopivasti kera hellehatun <3


6 kommenttia:

 1. Oi, oma lampi olisi ihana puutarhassa.

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis ja kutsuvan näköinen puutarha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos se kyllä kieltämättä houkuttaa joka päivä puutarhan tutkimusmatkalle. Ja parasta on se että koskaan ei ole valmista, aina voi toteuttaa kaikenlaisia hullujakin visioita 😄

   Poista
 3. Olipa kiva kuulla sinusta ja nähdä taas puutarhastasi kuvia pelin tiimellyksessä!

  VastaaPoista