sunnuntai 23. joulukuuta 2018

4. adventtisunnuntai ja talven ihmemaa

Ihanaa aatonaattoa ja neljättä adventtisunnuntaita. Jouluinen tunnelma on vallannut talon ja sekä isot että melkein isot ihmiset ovat pienoisen joulujännityksen vallassa.




Tänään on siis neljäs adventtisunnuntai ja aika sytyttää viimeinenkin kynttilä. Mietin aamulla hetken että missä ottaisin kuvan tämän päivän kynttilänelikosta, keittiön pöytä alkaa olla jo niin kuvattu... Ikkunasta ulos vilkaistuani ei tarvinnut enää pohtia. 




Luonto on antanut parastaan näin joulun alla, maa on saanut lumipeitteen ja ulkona on ihanan kirpakka pakkassää. Oikea talven ihmemaa.







Puutarha on kaunis ja hiljainen, tunnelma on pysähtyneen rauhallinen. Olisin voinut ihastella kynttilänelikkoa ja lumista puutarhaa vaikka kuinka kauan, mutta nenänpäätä alkoi nipistellä ja kipitin takaisin sisälle. Adventtikynttilät jätin ulos, ne olivat niin kauniit tuolla lumen keskellä.




Ja sitten siihen adventtiperinteiden taustojen selvittelyyn, tietolähteeni internet tietää kertoa että 4. adventtisunnuntai on  omistettu viimeisillään raskaana olevalle Marialle ja neljäs kynttilä on rakkauden kynttilä.

Kovin on hyvä syy sytyttää kynttilä <3




Lämpöä ja valoa kaikille teille, olkoon joulunne juuri teille sopiva <3

4 kommenttia:

  1. Tosi kauniit kuvat! Oikein hyvää ja tunnelmallista joulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Tiiu, hyvä kamera niin amatöörikin saa kelpo kuvia 😁
      Ihanaa ja lämminhenkistä joulua teillekin!

      Poista