torstai 13. joulukuuta 2018

Ihanat valot pimeässä

Kävin koiran kanssa nautiskelemassa kirpakassa illasta kävelylenkillä. Oli aivan ihana katsella pihojen valaistuksia, selkeästi ihmiset ovat ottaneet kausivalo -sanan omakseen. Monet pihapiireistä olivat melkein kuin satumaailmasta tällaisena kuulaana iltana, kun valot kerrankin loistivat ja kimmelsivät pikkupakkasessa.


On se tuo meidänkin sisääntulopolku aika kutsuvan näköinen, tervetuloa vaan käymään :)

Koska en viitsi kuvailla toisten kotipihoja otin sitten kännykällä pari räpsäisyä omalta pihalta. Kuvien laatu on ihan kamala mutta toivottavasti tunnelma välittyy silti kuvista.

Pergolaan viriteltiin kattovalot tämän syksyn uutuutena, vielä ei olla istuttu tähtitaivaan alla mutta eiköhän sekin hetki koita kun vilttiin kääriytyneenä ryystetään kaakaota tuolla pöydän äärellä. Tuolitkin on jätetty nojailemaan pöytää vasten jos vielä käyttöä olisi.




Toivottavasti tänne eteläänkin saataisiin lunta ja valkea joulu. Sitä odotellessa nautiskellaan ihanista valoista pimeässä <3

4 kommenttia:

  1. Valot tuovat ihanaa tunnelmaa pimeään iltaan.
    Mukavaa viikonloppua ja joulun odotusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain, kovin olisi synkkyyttä meidänkin pihalla ilman valaistusta :)
      Oikein ihanaa jouluanalusaikaa sinne myös!

      Poista
  2. Tykkään itsekin pimeällä kävellä ja katsella ihmisten laittamia hienoja valoja pihoissa. Siinä on tunnelmaa. Tykkään myöskin valomainoksista, varsinkin Las Vegasissa pimeällä valot olivat mahtavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän aikaan vuodesta on pelkästään mahtavaa kun valot tuikkivat pihoilla ja puutarhoissa. Syksyn synkkyys helpottaa edes hiukan :)

      Poista