torstai 23. marraskuuta 2017

Marraskuista väriterapiaa

Marraskuu on mielestäni kuukausista raskain. Tuntuu että pimeys vie viimeisetkin mehut ja energia riittää vain välttämättömimpään. Voisin käpertyä peiton alle ja pysytellä siellä jonnekin maalis-huhtikuulle. Talviunille menisin niinkuin karhut.
Koska semmoinen ei ollenkaan menettele on arkeen haettava energiaa muilla tavoilla. Joskus menee pitkiäkin aikoja ettei meillä ole yhtään leikkokukkaa huushollissa, mutta nyt niitä sattui parikin kimppua yhtäaikaa ja voi kuinka ihania väriläiskiä ne ovatkaan.


Toisessa kimpussa on kerrottukukkaista oranssia krysanteemia, lilaa neilikkaa ja hassua kenguruntassua. Eukalyptuksen oksat tuovat mukaan hauskan harmaanvihreän sävyn. Kimppu on ostettu Kaarinalaisesta Kukkakauppa Katariinasta, sieltä on kannettu puska jos toinenkin kotia koristamaan.
Neilikka, kenguruntassu ja eukalyptuksen oksa.
Krysanteemi ja kenguruntassu, oikealla alempana häämöttää eukalyptusta.
Toinen puketti on perinteinen kauppareissulla mukaan napattu krysanteemikimppu. Herkullinen värisekoitus minusta.
Lisäksi nämä kimput ovat olleet todella kestäviä, molemmat ovat jaksaneet kukoistaa jo parisen viikkoa ilman suurempaa merkkiä nuupahtamisesta.
Väriterapiaa saa myös kestävämmistä asetelmista. Tässä väkertämäni raastinrautaviritys sohvapöydällä, joka on väliaikaisesti olohuoneessa. Miehen mielestä täysin tarpeeton huonekalu, mutta tässäkin näemme kuinka hyvä ja kätevä asetelma-alusta se on :) 
Muuten pöytä asustelee lasitetulla terassilla, siellä sen päälle on tehty asetelma talventörröttäjistä (kirjoittelin niistä aiemmin tässä blogissa). 
Pirteää marraskuun loppua...

4 kommenttia:

 1. Hurmaavia kukkia! Väriterapia juurikin kukkien avulla todella piristää tätä pimeää marraskuuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, laitoinkin pään sisäiseen muistilistaan ylös että talvella koitan pitää aina tuoreita leikkokukkia piristyksenä :)

   Poista
 2. Todella kauniit kuvat! Leikkokukat ovat kyllä talven piristys. Ihanaa viikonloppua koko perheelle!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen vielä aloittelija valokuvauksessa joten mukava kuulla että pidät kuvista :)
   Leikkokukkien lisäksi alkaa olla ihanien joulukukkien aika, vielä olen malttanut mieleni, mutta kohta on varmaan pakko ostaa ensimmäiset sellaisetkin.
   Oikein mukavaa viikonloppua sinne myös!

   Poista