keskiviikko 23. toukokuuta 2018

Aromiterapiaa omenapuussa

Työpäivän jälkeen ihan parasta terapiaa on mennä omenapuuhun ja nauttia siitä kaikilla aisteilla. Tai no, ehkä makuaistin voi jättää väliin. Paitsi jos haluaa haukata omenankukkaa.




On suorastaan synti että tällaisella kelillä pitää ihmisen olla sisätiloissa töissä. Toki kyseessä on myös ammatinvalintakysymys, mutta enpä aikanaan tiennyt että minusta tulee puutarhahörhö jonka pään saa kevät ihan sekaisin.




Pitäisi säätää joku sellainen laki, että keväästä syksyyn auringon paistaessa saisi kaikki kansa olla poissa töistä ja kuopsuttaa puutarhassaan. Talvella voisi siten tehdä töitä. Tai nukkua talviunta.




Onneksi nyt on ihanat lämpöiset illat ja puutarhan ihanuutta voi ihmetellä ilta(yö)myöhälle saakka.

Onko sinullakin ongelmia päästä puutarhasta ajoissa nukkumaan?



6 kommenttia:

  1. Puutarhaloma tähän vuodenaikaan olisi kyllä tarpeellinen, kun tuntuu etteivät tunnit riitä millään vuorokaudessa. Välillä en edes huomaa, että kello saattaa olla jo lähemmäs puoltayötä kun pyörin vielä puutarhassa jonkin projektin kimpussa. Mutta kaikesta kiireestä huolimatta, tämä on ehdottomasti paras aika vuodesta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan paras aika vuodesta 💕
      Naureskelen usein Miehelle, että toimin aurinkoenergialla, kunpa vain saisi vielä jotenkin varastoitua sen :D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kieltämättä, ja niistä on kiittäminen Miestä. Ahkerasti heilui kameran kanssa kun kävin kukkaisterapiassa :)

      Poista
  3. Ihastuttavia kuvia <3 Olen niin samaa mieltä siitä, että nämä ajat pitäisi saada kaikkien olla vapaalla. Tai ainakin ulkoilma-ihmisten :D Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ennen näitä helteitäkin sanoin Miehelle että vakavasti harkitsen josko ensi vuonna ottaisi ainakin osan lomasta toukokuulle. Niin ihanaa oli aloittaa puutarhahommat viileämmssäkin kelissä. Bonusta on jos kelit ovat hienot :)
      Mukavaa viikonloppua sinnekin!

      Poista