maanantai 21. toukokuuta 2018

Oi mikä puska!

Vietin tässä hiljattain merkittävää päivää eli täytin vuosia. Ei sentään mitään pyöreitä, mutta yksi vuosi tuli taas mittariin lisää. Mies oli sen kunniaksi hakenut luottokukkakaupastamme Kukkakauppa Katariinasta aivan järisyttävän upean kukkakimpun eli puskan <3






Ihastelun ja huokailun jälkeen kannoin jakkaran ja puskan pihalle, sillä pakkohan sitä oli kuvata ja jakaa tämä ihanuus muillekin.






Puska on sen verran muhkea, että perusvaasit saivat jäädä kaappiin ja kukat pääsivät tukevaan Keittiöpurkkiin. On kokoa ja näköä eikä tarvitse pelätä että mene hupsvain nurin koko komeus. 



 


Kimpun väritys on aivan ihana. Mies itse pitää voimakkaan värisistä kukista, mutta tällä kertaa hän oli valinnut ihanan tyttömäisiä ja hempeitä värejä. Itse olen aika kaikkiruokainen värien suhteen, mutta täytyy myöntää että tämä hempeys kyllä meni suoraan sydämeen.




  

Oma puutarha ei anna vielä kukkasatoa vaan toistaiseksi ihastellaan ihan vain kasvun ihmettä. Ja tätä ihanaa puskaa jonka ajattelin sijoittaa puutarhaan terassipöydälle. Siinä se olisi arvoisellaan paikalla. 




Lämpöisen lempeää toukokuun loppupuolta kaikille!

6 kommenttia:

  1. Onnea! Aivan ihastuttava kimppu :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis kimppu ja ehkä jopa vielä ihanampi purnukka! Myöhäiset synttäritonnittelut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puska ja purkki täydentävät toisiaan erinomaisen hyvin!
      Kiitti onnitteluista 😊

      Poista